Engel Consulting Rekrytering

Engel Consulting AB

Björkhagsringen 11, 311 70 FALKENBERG

Telefon: 0723-32 73 30

info@engelconsulting.se

Välkommen att kontakta oss för aktuella lediga tjänster och skicka in din ansökan här. Du kan även välja att registrera ditt cv nedan.

Rekrytera

Engel Consulting är idag det enda rekryteringsföretag i Sverige som är specifikt inriktat på att rekrytera chefer och specialister inom IT- och informationssäkerhet.


En rekrytering handlar om så mycket mer än att bara fylla en tom stol; ny energi, nya tankar på gamla utmaningar, andra/nya erfarenheter.


Eftersom en människa tillbringar så stor del av sin tid på arbetet och eftersom alla medarbetare bidrar till företagets utveckling och resultat, vet vi vikten av att sätta rätt person på rätt plats.

IT- och teknikbranschen förändras idag kontinuerligt vilket ställer krav på organisationen att ligga i framkant avseende både kompetens och personal. 


En felrekrytering kostar företagen så mycket idag och är jobbig för alla inblandade, både när det gäller förlorade intäkter men även gällande arbetsmiljö och liknande.


Engel Consulting fokuserar på att rekrytera specialister inom IT- och Informationssäkerhet, från tekniska specialister upp till chefsnivå (CISO, CSO).


Eftersom vi själva innehaft dessa roller i näringslivet, vet vi vad som krävs och kan på så sätt enklare hitta rätt matchning för just er organisation.


Vi kan även erbjuda interimslösningar eller bemanning under kortare tid om det är vad er organisation behöver.


Vår databas med lämpliga kandidater ökar för varje dag så tveka inte att höra av er till oss med just era behov, då vi har flexibla lösningar som passar de flesta organisationer. 


Hör av er till oss redan idag för att diskutera just era behov av lösningar.

Ansök

Välkommen med din ansökan nedan. 

* Alla fält som är markerade med en asterisk är obligatoriska *

Jag godkänner användningen av mina uppgifter som skickas*